Spinex

Dr.Neeraj Bhansali

                           

Project location: Rander, Surat, Gujarat, India

 

Built up area: 223 sq.mt. (2400 sq. ft.)

 

Principal architect: Ar. Bhavessh Patel , Ar.Aashish Patel (Architecture & Beyond)

 

Design team: Ar. Mitesh Suthar

 

Completion date: January 2016

 

Spinex is a clinic for physiotherapy which was also been appreciated in IIID Design Regional Award 2016 and public spaces for spinex. The main and foremost concern while designing this space was to maintain the maximum privacy and comfort for the patients who are coming for the treatment. Along with that easy and standard circulation is been created for ease of movement. The 70% of furniture was been created by using the scrap of old clinic itself to make it more economic. And even tried to add the green space around utility area.

a2
a1
a4
a5
a10
a3
a9
a12
a6
a11
a8
a7
  • LinkedIn B&W
  • Facebook B&W