Bhoomi

Mr. Ajay Pandya

                           

Project location: City light, Surat, Gujarat, India

 

Built up area: 627 sq.mt. (6750 sq. ft.)

 

Principal architect: Ar. Bhavessh Patel, Ar. Aashish Patel(Architecture & Beyond)

 

Completion date: August 2014

 

The designed residence is a small abode with minimal cost of construction. Which was also been appreciated and awarded the M.K. National award 2010 as young interior designer of the year. To achieve the piece and energetic environment in the house maximum natural light is welcomed in the house by creating maximum openings. Along with that fengshui even played vital role in creating space which allowed us to experiment with darker shades.The house almost charts the time of the day and the changing seasons through the play of light and shadows. To compliment the natural light, the house adopts itself highly toned down earthy colours diffusing the right kind of light in the internal spaces to live in.

05
08
03
07
01
02
04
  • LinkedIn B&W
  • Facebook B&W